|
|
|
Tak sobie przeglądałem to forum i pomimo, iż temat dość stary to czuję nieodpartą ochotę dodać swoje trzy grosze :
1.Z całym szacunkiem dla ludzi, którzy tego muda stworzyli i którzy nad nim pracują to powiem, że jak dla mnie on nie ma wcale sensu.
Zmotywowani żalami pixla i spółki admini tworzą jakieś( teoretycznie fajne i klimatyczne) śmieci typu system znajomości i inne bajery przez co nie zajmują się wcale najważniejszymi rzeczami takimi jak np. model pk:
Pk powinno być legalne z wyłączeniem nowych graczy, pomysłów jest kilka
Model pk ze Studni : miedzy okreslonymi levelami wchodzi na liste pk kto chce(juz nie moze z niej wyjsc) i moze prać się tylko z innymi pk
Model z killera : każdy może się klepać, pełen legal[słaba opcja szczerze mówiąc]
Model mój : Flaga mordercy ciągle w mocy, jednak postać da się odratować, klona można kupić za jakąś wyższą niż standardową stawkę, system bounty, shinobi nie zabija morderców etc.
--------------------------
Inna sprawa to : QUESTY !
Rozwiązanie :
1.Przydatność qp
2. Drastycznie zwiększona liczba questów
3. Quest itemy(jeżeli za danego questa takowy otrzymujemy) powinny być lepsze niż standardowe.
----------------------
Całkowita przebudowa profesji ! Nie chciałbym takiej pizgatorni jak na killerze, dlatego mud nie powinnien opierać się na walce, tylko na współpracy różnych profesji. Zbierałyby się grupy gdzie są wojownicy,przemytnicy,inżynierowie i inni , z których KAŻDA jest ważna i wnosi wiele ułatwień dla działań grupy, która robi questy, chodzi expić, kraść shipy etc.
Nie mówię, że zmiany, które obecnie pojawiają się na mudzie są nieważne, jednak są całkowicie zbędne i takie będą dopóki najważniejsze rzeczy nie zostaną pozmieniane.
Pozdrawiam,
Saturn, zapomniany wojownik.
|
|